اگر یک کاربر سیستم عامل مک باشید و دنبال یک لپ تاپ باریک با طراحی فوق العاده زیبا و سبک بگردید تکلیف تان مشخص است: پول هایتان را جمع می کنید و یک مک بوک ایر می خرید! اما اگر کاربر ویندوز باشید در دنیای لپ تاپ های باریک و سبک انتخاب های نسبتا زیادی وجود دارد اما واقعیت این است که بیشتر آنها دلچسب و راضی کننده به حساب نمی آیند. نارنجی خوان ها پیش از این با شش جایگزین مناسب ویندوزی برای مکبوک ایرآشنا شده اند.
ادامه مطلب...
آیفون ۴ به نمایشگر اش با 326ppi می نازد و البته ابتدای امسال بود که توشیبا با ارایه یک نمایشگر 367ppi چهار اینچی، نشان داد که جا برای پیشرفت در تراکم پیکسل ها هنوز زیاد است. امروز هم این شرکت نمایشگری ۶ اینچی نشان مان داد که تراکم پیکسلی خارق العاده 498ppi دارد و رزولوشنی معادل 2560 در 1600 را در اختیار شما قرار می دهد. چیزی که به گفته این شرکت فراتر از میزانی است که برای دیدن تصویر واقعی نیاز دارید...
ادامه مطلب...
ویندوز 8 را بیشتر بشناسید!
(قسمت دوم)
مدتی است که خبر ارائه نسخه پیشنمایش Windows 8 برای توسعهدهندگان (Windows Developer Preview)، خبرهای دنیای فناوری را تحت تاثیر قرار داده است. یقینا شما دوستان نیز خبرهایی را در این رابطه مطالعه کردهاید. در این مقاله که برگرفته از سایت وبلاگینا است قصد داریم تجربه عملی را از نصب و استفاده از نسخه پیش نمایش این سیستمعامل به قلم تحریر درآوریم و از زاویهای دیگر به این سیستمعامل نگاهی داشته باشیم.
توجه :همانطور که اشاره شد نسخه منتشر شده Windows 8 ویژه توسعهدهندگان است که نسخه ای که قابل استفاده برای عموم باشد به زودی از سوی مایکروسافت منتشر خواهد شد. منتظر باشید ...
ویندوز پا به مرزهای جدیدی میگذارد
تا چندی پیش بسیاری از کارشناسان فناوری اطلاعات، مایکروسافت را بدلیل عدم ورود به دنیای تبلتها سرزنش میکردند و اعتقاد داشتند مایکروسافت در این بازی از سایر رقبای خود جا مانده است. انتشار نسخه پیشنمایش ویندوز 8، بازی را کاملا به نفع مایکروسافت تغییر داد. با بررسی عملی این نسخه میتوان دریافت که مایکروسافت در طی این مدت بیکار ننشسته و تغییرات گستردهای را در سیستمعامل خود اعمال کرده است. به نظر میرسد مایکروسافت بدنبال فتح بازار تبلتها است و بیشتر تغییرات جدید اعمال شده در این سیستمعامل نیز در راستای سازگاری بی نقص آن با تبلتها صورت گرفته است.
ادامه مطلب...
می خواهید بدانید پردازشگرهای تلفن های موبایل و تبلت ها به کدام سو حرکت می کنند؟ با Cortex-A7 طراحی جدید شرکت ای آر ام آشنا شوید. شاید در ابتدا مشخصات فنی آنقدرها هم جذاب به نظر نیاید اما خیلی هم نباید عجله کنید. برای شروع بد نیست بدانید این پردازشگر جدید بر پایه معماری ۲۸ نانومتری طراحی شده است که سبب می شود ۵ برابر نسبت به نسل فعلی یعنی Cortex-A8 کوچکتر و بهینه تر باشد.
در کنار آن پردازشگرهای سری جدید آنقدر ارزان تر تمام خواهد شد که می توانیم آنها را روی تلفن های ارزان قیمت زیر ۱۰۰ دلار هم ببینیم. بنابراین تا دو سه سال آینده منتظر باشید که تلفن ها ارزان بازار از لپ تاپ فعلی تان پردازشگرهای بهتری داشته باشند!
هنوز تمام نشده شاید مهمترین خصوصیت پردازشگر جدید این باشد که می تواند با پردازشگرهای دیگر مانند Cortex-A15 به صورت ترکیبی و روی یک چیپ کارکند. بنابراین روی تلفن ها و تبلت های قدرتمند آینده می توان بین هسته های کاملا متفاوتی، بسته به نیاز جابجا شد. شرکت ARM نام این مدل محاسباتی جدید اش را Big.LITTLE گذاشته است. (جابجا شدن بین هسته پرسرعت و کم سرعت برای مصرف بهینه انرژی)
حالا سیستم عامل تلفن شما تصمیم می گیرد که برای انجام هر کاری از کدام هسته پردازشگر اش استفاده کند. البته مشابه این تفکر را پیش از این در پردازشگرهای تگرا ۳ شرکت انویدیا هم دیده ایم. بنابراین می توانیم انتظار طول عمر باطری فوق العاده را هم داشته باشیم.
تصویری که می بینید مدیر شرکت ایسوس در کنفرانس خبری AsiaD است که تبلت جدید این شرکت را به همه نشان می دهد. محصول جدید ایسوس از سری تبلتهای ترنسفورمر است....
ادامه مطلب...
طی دو دهه گذشته تکنولوژی پیشرفتی ورای گمان و باور انسان داشته است و کیفیت زندگی کاربرانش را دگرگون کرده است. چه کسی در دنیای ۱۹۹۰ می توانست جهان امروزی را تصور یا باور کند؟ مثلا ما روز به روز بیشتر توسط سیستم جهان شمول اطلاعات به یکدیگر متصل می شویم و این سیستم تقریبا با زندگی روزمره ما عجین شده است.
در ادامه مطلب نگاهی به ۵ تکنولوژی نوپای امروزی داریم که مطمئنا کیفیت زندگی در دهه آینده را تحت تاثیر قرار خواهند داد.....
ادامه مطلب...

آمار جدید نشان می دهد که ویندوز ۷ سرانجام به مقام پر استفاده ترین سیستم عامل دنیا نایل آمده است. البته پیش از این نیز افتخار این مقام در اختیار برادر کوچکتر همین سیستم عامل، یعنی ویندوز اکس پی بوده است اما سر انجام به نظر می رسد این ماه ویندوز ۷ موفق شده رتبه اول را از آن خود بکند....
ادامه مطلب...

این تلفنی است که ساعتی پیش معرفی شد اما بر خلاف ساعت هوشمند MotoACTV نمی توانیم امید چندانی به داشتن اش داشته باشیم. موتورولا Droid RAZR تحت شبکه نسل چهارم LTE کار می کند و فعلا با اپراتور ورایزون به بازار می آید بنابراین فعلا نباید منتظر ورود آن به بازار داخلی خودمان باشیم.
این یک تلفن ۴.۳ اینچی qHD Super AMOLED است که با پردازشگر دو هسته ای 1.2 گیگاهرتزی اش از اندروید نسخه 2.3 استفاده می کند و یک گیگابایت رم دارد. و موتورولا تمام این مشخصات فنی را در ضخامت ۷.۱ میلیمتر جا داده است.
ادامه مطلب...
به گزارش جام نیوز به نقل از بالاترین در تاریخ 12 اکتبر 2011 (20 مهر) شرکت dell که اعلام کرده بود گوشی هوشمند جدیدش با نام Venue Pro را با ویندوز فون هفت راهی بازار می کند، به نظر می رسد قصد دارد نسخه دیگری از گوشی جدیدش را با تجهیز به اندرویید به بازار عرضه کند.
شرکت dell گوشی Venue Pro را با تجهیز به پلاتفورم ویندوز فون هفت رونمایی کرد اما اخباری مبنی بر اینکه گوشی مذکور با سیستم عامل اندرویید در اختیار کاربران قرار می گیرد نیز منتشر شده است.
به این ترتیب انتظار می رود گوشی Venue Pro در دو نسخه هم با پشتیبانی از اندرویید و هم ویندوز فون هفت در دسترس کاربران قرار گیرد.
شرکت دل اعلام کرده گوشی Venue Pro هشتم نوامبر (اواسط آبان) با سیستم عامل ویندوز فون هفت، صفحه نمایش 4٫1 اینچی و صفحه کلید کامل QWERTY به بازار عرضه می کند.
دوربین این گوشی پنج مگاپیکسلی است و از پردازنده یک گیگاهرتزی کوالکام بهره می برد.
دنیس ریچی – Dennis Ritchie – که بیشتر به خاطر ساخت زبان C و همکاریاش در ساخت سیستم عامل یونیکس شناخته میشد، پس از یک دوره طولانی تحمل یک بیماری ناشناس در سن ۷۰ سالگی درگذشت. خبر فوت او توسط دوست و همکار گذشتهی او، راب پایک – Rob Pike – در پیامی در گوگل+ اعلام شد: «من ایمان دارم که هستند کسانی که از عظمت مشارکتهای او قدردانی و بطور شایستهای برای فوت او سوگواری میکنند. او مردی ساکت و مرموز بود، اما همچنین یک دوست، همکار و همیار برای من بود و مسلما دنیا یک ذهن برتر را از دست داد.»
کارهای ریچی با کِن تامپسون – Ken Thompson – در ساخت سیستم عامل یونیکس، آنها را به دریافت جایزهی Turing در سال ۱۹۹۳، مدال IEEE Hamming در سال ۱۹۹۰، مدال ملی فناوری در سال ۱۹۹۹، و جدیدترین آنها، جایزهی ژاپن برای اطلاعات و ارتباطات در سال ۲۰۱۱، رهنمود کرد.
یونیکس از تلاشهای ریچی و همکارانش برای ساخت یک سیستم عامل سادهتر، تمیزتر ساخته شد و بعنوان یک واکنش به «سندرم سیستم بزرگ – big system syndrome» چیزی که آنها در سیستم عاملهای معاصر میدیدند، بود. از روزهای اول در آزمایشگاه Bell در سالهای ۱۹۷۰، یونیکس باورهای مردم را دربارهی آنچه که به عنوان سیستم عامل تعریف شده بود را تغییر داد....
ادامه مطلب...
به گزارش جام نیوز به نقل از وایمکسنیوز، مایکروسافت تاییدیه اتحادیه اروپا برای خرید اسکایپ(Skype) به مبلغ 8.5 میلیارد دلار را به دست آورد. اسکایپ در حوزه خدمات صوتی و ویدیویی فعالیت میکند و خرید آن بزرگترین خریدی است که مایکروسافت تاکنون انجام داده است.
کمیسیون اروپا اعلام کرد طبق تحقیقاتی که انجام داده است فعالیتهای اصلی اسکایپ در حوزه ارتباطات ویدیویی است که مایکروسافت هم در این حوزه با پیام رسان ویندوز لایو فعال است. به نظر کمیسیون اروپا در این بازار بالنده که بازیگران متعددی مثل گوگل دارد در مورد رقابت نگرانی وجود ندارد.
این معامله سبب خواهد شد تا مشتریان جدید برای نرمافزارهای آفیس و ویندوز مایکروسافت پیدا شود. کمیسیون فدرال تجارت ایالات متحده هم در ماه ژوئن این معامله را تایید کرد.
بهمنظور رقابت با شرکت اپل و آمازون
به گزارش جام نیوز به نقل از ایسنا، گوگل بهمنظور رقابت با شرکت اپل و آمازون در حال ایجاد یک فروشگاه آنلاین موسیقی است، اگرچه ممکن است این شرکت، این سرویس را بدون حقوق فروش آهنگ از بسیاری از بزرگترین ناشران موسیقی راهاندازی کند.
چهار شرکت بزرگ موسیقی مذاکراتی را برای دادن جواز کاتالوگهای خود به گوگل برای این فروشگاه جدید آنلاین انجام دادهاند.
به گزارش جام نیوز به نقل ازروزنامه گاردین، با وجود کاهش نرخ رشد اقتصادی در سراسر جهان، شرکت گوگل اعلام کرده که سود خالص این شرکت به نسبت سه ماهه مشابه سال قبلی حدود 26 درصد افزایش یافته است. در عین حال به گفته مسئولان گوگل این شرکت در رقابت با فیسبوک بر سر شبکههای اجتماعی پیشرفت زیادی داشته و در ماههای اخیر حدود 40 میلیون نفر به سرویس گوگل پلاس پیوستهاند.
میزان افزایش سود شرکت گوگل بسیار بیشتر از پیشبینیهای بازار بورس و سهام نیویورک بود. سود خالص گوگل در سه ماهه تابستان امسال به نسبت سال گذشته از دو میلیارد و 170 میلیون به دو میلیارد و 730 میلیون دلار افزایش یافته است. سود خالص این شرکت بدون در نظر گرفتن پرداختهای آن به وبسایتهای شریک، به نسبت سه ماهه مشابه سال گذشته 37 درصد بیشتربوده است.
به گزارش روزنامه گاردین تحت تأثیر این وضعیت بهای سهام گوگل در وال استریت حدود شش درصد افزایش یافته و برخی از مؤسسات کارشناسی سهام، این رشد را خارقالعاده توصیف کرده اند. تعداد کارمندان این شرکت در سه ماهه تابستان حدود دو هزار و 500 نفر افزایش یافته و اکنون در سراسر جهان بیش از 31 هزار نفر را در استخدام خود دارد.
سرویس گوگل پلاس که در حقیقت خدمات جدید گوگل در رقابت با شبکههای اجتماعی دیگر است از اواخر ماه سپتامبر راهاندازی شد. این شبکه در آغاز کار فقط 10 میلیون مشترک داشت که با رقم 800 میلیونی مشترکان فیسبوک فاصله فراوانی دارد. اما در یک ماه گذشته رقم کاربران آن به 40 میلیون نفر رسیده است.
کارشناسان بازار بورس و سهام در آمریکا میگویند که دستاوردهای مالی گوگل نشان میدهد هنوز هم صنعت دیجیتال از نظر مالی بسیار پررونق و نیرومند است. در اوایل سال جاری میلادی ارزش سهام گوگل حدود 13 درصد تنزل کرده بود. ولی اکنون کارشناسان بازار بورس و سهام میگویند که بسیاری از سرمایهداران به خرید سهام گوگل علاقهمند شدهاند.
گشت و گذاری در غرفه های جیتکس ۲۰۱۱

همانطور که گفتیم ، امروز نوبت گردش نارنجی در جیتکس ۲۰۱۱ دوبی است. برای بازدید از غرفه های مایکروسافت، بلک بری، نوکیا و پاناسونیک در این نمایشگاه با ما در ادامه مطلبهمراه باشید.
نگاهی به غرفه مایکروسافت در جیتکس ۲۰۱۱
بی شک یکی از فعالترین غرفه ها در نمایشگاه امسال جیتکس متعلق به شرکت مایکروسافت بود. از توزیع پاکت های تبلیغاتی در بدو ورود به نمایشگاه گرفته تا داشتن چند غرفه در قسمت های مختلف نمایشگاه.
مایکروسافت غرفه خود را به بخش های مختلفی تقسیم کرده بود و در هر بخش به معرفی قسمتی از خدماتش پرداخته بود. برای مثال قسمتی از غرفه به بازی های کامپیوتری بر روی ویندوز اختصاص داده شده بود و بازدید کنندگان می توانستند جدیدترین بازی ها را در این غرفه تجربه کنند.
ادامه مطلب...